Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napište nám jak se Vám to líbilo, co byste změnili, ubrali, přidali. Díky. Sprosťárny vymažu, tak se s nimi nezdržujte.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro mě poprvé a super

garba matyáš22. 2. 2010 10:29

Chtěl bych poděkovat všem organizátorům za perfektní akci.Jen bych doporučil prodloužit rozestupy od menších dětí na měřené trati.
Ještě jednou-díky!!!

Bylo to fajn...

Klára Červená14. 1. 2010 20:03

Díky za nadhernej camp letos na lipně...bylo to fajn s váma všema co jste tam byli...mozna by to bylo jeste lepsi,kdyby jsme tam byli o den dýl....děkuju za všechno všem co tam byli....=))

super a díky

jarda snášel14. 1. 2010 15:03

chtěl bych poděkovat všem organizátorům za tři dny na lipně ,ale uznejte, že čtyř nebo pěti denní camp by bylo super a byl bych rád kdybyste a tom přemýšleli.Dále bych navrchl aby závod byl i pro starší kategorie než jsou st. žáci

Ski Team Šumava děkuje !!!

Jirka Breburda12. 1. 2010 19:29

Díky za opět super akci po roce,organizačně výborně zvládnutá vč.zázemí a programu nejen pro děti,ale i pro trenéry a doprovody.Tréninky a zakončení závodem vč.medailí-fakt super.Kdo tam byl,musel si TO užít na 100%.Ještě jednou dík za celý SKI TEAM ŠUMAVA,my jsme TO užili na 1000% !!!Jirka B.

4 denní camp

Pepa a Natálka Kroupovi12. 1. 2010 10:01

Chtěli bychom poděkovat všem zainteresovaným, kteří se podíleli na organizaci. Prima fajn akce. V podstatě není co vytknout, jediné o čem by mohli organizátoři přemýšlet je prodloužit akci o den na 4-denní!!!! čt-ne. S tím by se ztotožnila doufám naprostá většina. Díky bylo to fajn.

Dík

Míra Rataj Ski klub Strakonice12. 1. 2010 9:55

Moc dík za umožnění pátečního treninku mýho Jakuba bez přihlášky,rovněž za předjezd.Celá akce je velký kus práce nejen pro jihočeský lyžování.V republice nevím o podobné akci takového rozsahu a s takovým programem včetně zajištěného zázemí.Bomba.